Як швидко продати квартиру чи будинок

У наш час вже нікого не здивуєш тим фактом, що для успішного продажу товарів потрібно ПОКАЗАТИ їх, і в самому нарядному вигляді та найкращому світлі. Недарма мерчендайзери любовно розкладають шоколадки в супермаркетах, а ресторани замовляють профі, щоб ті сфотографували їх оригінальні інтер’єри і вишукані страви.

Сучасна людина звикла вибирати товари в інтернеті, роздивляючись кадри, вивчаючи відгуки і читаючи характеристики. Але в конкурентному середовищі нерухомості як квартира чи будинок, ніякий прекрасний і красномовний текст не замінить можливості побачити товар своїми очима. Навіть якщо лише на картинці. Саме якісна фотозйомка нерухомості виявить всі переваги будівлі і унікальність вашої пропозиції. Замовивши в нас професійну фотозйомку нерухомості, ви зможете виділити свій товар серед конкурентів, і тим самим швидко продати квартиру чи будинок в місті Луцьк, Рівне, Ковель, Дубно, Горохів, Володимир-Волинський, Нововолинськ чи на їх околицях.

Як правило, якщо людина намагається самостійно відобразити об’єкт, то на картинках він виглядає набагато гірше, ніж в реальності. Адже для вдалою зйомки будівель необхідне спеціальне обладнання – професійні камери, якісні ширококутні об’єктиви, штативи і постановочне світло. Але жодна камера не здатна передати всю динаміку світла в приміщенні. Для цього потрібні навики та досвід фотографа саме в ніші фотографії нерухомості, бо більша частина роботи над ідеальним фото нерухомості відбувається саме в обробці правильно відзнятого матеріалу. Влучне око фотографа нерухомості завжди побачить і виділить конкурентні переваги та вигідні ракурси квартири чи будинку. Фотограф вибере правильне освітлення і кути, з яких кімнати виглядають просторіше і затишніше. Самостійно власнику нерухомості чи агенту з продажу нерухомості це не під силу.

Істина народжується в бесіді. При зйомці будинку чи квартири будуть враховані думки і сподівання клієнта. Перш за все, визначтеся – які саме сторони будівлі вас приваблюють, чи є затишні куточки, які ви хотіли б показати, і на які деталі зробили б упор?