Скільки коштує фотосесія будинку чи квартири

Послуги фахового фотографа як правило не дешеві. Вартість фотосесії обумовлюється такими факторами як кількість часу затраченого на фотосесію, часу на пост-обробку зображень та амортизацію дорогого фото-обладнання.

У випадку з вартістю фотосесії нерухомості необхідно додати також час затрачений на виїзд фотографа з фотографічним та освітлювальним обладнанням на об’єкт нерухомості.

У нас фотосесія нерухомості можлива без жодної оплати взагалі, аж до фактичного продажу нерухомості. В такому випадку вартість фотосесії складатиме один відсоток вартості нерухомості. Фотограф матеріально зацікавлений зробити якісний кінцевий продукт, що швидко продасть нерухомість, навіть якщо власник додасть відсотків п’ять до бажаної ціни.

Можна обрати фото та оплатити поштучно, без оплати фотосесії і жодних зобов’язань. Одне або перше фото вартуватиме 30 у.о., друге вартуватиме 20 у.о., третє та кожне наступне – по 10 у.о.. Такий варіант чудовий, якщо об’єкт, на приклад – невелика квартира, і/або немає впевненості в тому, що вийде гарний результат фотосесії об’єкту нерухомості.

Можна на перед заплатити 50 у.о. за фотосесію із загального розрахунку вартості фотосесії в 100 у.о., отримати чудові знімки та виставити нерухомість на продаж. У випадку продажу нерухомості протягом 36 місяців – доплатити другу половину, тобто 50 у.о.. Якщо нерухомість не продалася за 36 місяців від дати передачі знімків, доплачувати другу частину коштів не потрібно. Це вигідний та чесний варіант. Фотограф робить якісну роботу для того, щоб результат його роботи став інструментом для продажу нерухомості, і зацікавлений матеріально.

Впевнені в тому що нерухомість точно продасться, і бажаєте фотосесію трохи дешевше? Оплатіть фотосесію вартістю 80 у.о. на перед без жодних додаткових угод чи платежів. В кінцевому рахунку це найдешевший варіант для повної фотосесії з виходом більше 5 фото.

Маєте свій варіант співпраці? Чому ми ще його не почули?

Ще не коментувалося

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *